Nog enkele stadsappartementen te koop; wees er snel bij

Nog enkele stadsappartementen te koop; wees er snel bij

Begin deze maand sloot de inschrijving voor de 30 stadsappartementen en maisonnettes op de kade in Leeuwarden. Inmiddels zijn de meeste woningen onder optie en lopen de eerste gesprekken met geïnteresseerde kopers. Nog slechts enkele royale appartementen vanaf circa 281.000 euro vrij op naam zijn beschikbaar.

Wil jij ook duurzaam wonen in een rijksmonument met een tweede leven? Meld je dan snel aan voor een van de laatste appartementen bij Makelaardij Friesland, telefoon 058 – 244 91 00

Misschien woon jij dan straks ook comfortabel en energiezuinig op loopafstand van het bruisende centrum van Leeuwarden. 

Ontdek of jouw ideale stadsappartement nog beschikbaar is 

Benieuwd of het appartement dat past bij jouw woonwensen nog beschikbaar is? Bekijk de interactieve kaarten op de website. Door te klikken op de bouwnummers kun je de prijzen en beschikbaarheid bekijken.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Makelaardij Friesland. De contactgegevens vind je onder aan deze nieuwsbrief.

Genieten van het buitenleven midden in de stad 

Veel appartementen van Nieuwe Stroom Leeuwarden beschikken over een buitenruimte in de vorm van een (Frans) balkon of een terras. Daarnaast is er voor alle bewoners een heerlijke, gemeenschappelijke binnentuin. Hier ontmoet je tijdens mooie dagen je medebewoners en vrienden en vang je zonnestralen. Zie jij jezelf hier al zitten?