Nieuwe Stroom Leeuwarden

Stedelijk wonen in Nieuwe Stroom in Leeuwarden

Aan de Emmakade in Leeuwarden wordt industrieel erfgoed omgetoverd tot een inspirerende plek die in het teken staat van wonen, werken en ontmoeten. Vanzelfsprekend blijven authentieke elementen zoveel mogelijk behouden. Denk daarbij aan de monumentale hal met trap. Nee, wees gerust: je kunt straks ook met de lift naar je gloednieuwe appartement.

Wat een uitzicht

Nieuwe Stroom telt straks 30 appartementen verdeeld over vijf verdiepingen. Vanuit je appartement geniet je van een prachtig uitzicht over het water van het Nieuwe Kanaal en de stedelijke skyline.

Het toekomstige woongebouw biedt keuze uit verschillende typen appartementen: maisonnettes, appartementen met entresol en gelijkvloerse appartementen. Welk type past bij jou?

Appartementen voor starters

Als gezegd: Nieuwe Stroom is bedoeld voor stedelijke genieters van alle leeftijden. Het aanbod aan appartementen is daarom gevarieerd. Voor starters zijn er maisonnettes en gelijkvloerse appartementen vanaf ongeveer 50 vierkante meter. Daarnaast zijn er appartementen met entresol vanaf circa 65 vierkante meter. 

Stadsappartementen

Sommige appartementen zijn wat groter, tot wel 100 vierkante meter, en beschikken over een extra slaapkamer die ook als thuiskantoor kan fungeren. Zie jij jezelf hier al zitten? 

Berging en parkeren

Bij alle appartementen in Nieuwe Stroom Leeuwarden hoort een eigen inpandige berging met een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Voor enkele appartementen is een parkeerplaats beschikbaar, voor andere kan een parkeervergunning worden aangevraagd voor een parkeerterrein op vijf minuten lopen van Nieuwe Stroom.

Plattegronden

Wil je gelijkvloers wonen of kies je voor twee woonlagen voor meer scheiding van wonen, slapen en/of werken? Wil je compact wonen of juist ruim met tot wel drie slaapkamers?In Nieuwe Stroom kan het straks allemaal. Van de dertig appartementen is er niet één hetzelfde. Sommige hebben een balkon of dakterras, andere een terras of Frans balkon. Daarmee is het monumentale woongebouw op de Emmakade straks een heerlijke woonplek voor alle leefstijlen.Hieronder lichten we vier appartementen uit. In welk appartement zie jij jezelf al wonen?

Gelijkvloers appartement type A

Gebruiksoppervlakte: 53 – 64 m2
De afgebeelde plattegrond dient als voorbeeld van appartement type A.
Het betreft bouwnummer 1, met een gebruiksoppervlakte van 63,8 m2.

Gelijkvloers appartement type B

Gebruiksoppervlakte: 75 – 105 m2
De afgebeelde plattegrond dient als voorbeeld van appartement type B. Het betreft bouwnummer 22, met een gebruiksoppervlakte van 79,7 m2.

Maisonnette type C

Twee woonlagen: begane grond en entresol
Gebruiksoppervlakte: 55 – 85 m2
De afgebeelde plattegrond dient als voorbeeld van appartement type C.
Het betreft bouwnummer 11, met een gebruiksoppervlakte van 69,7 m2.

Maisonnette type D

Twee woonlagen: begane grond en souterrain
Gebruiksoppervlakte: 70-100 m2
De afgebeelde plattegrond dient als voorbeeld van appartement type D.
Het betreft bouwnummer 3, met een gebruiksoppervlakte van 76,6 m2.

Zie jij jezelf al wonen in Nieuwe Stroom in Leeuwarden?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte.