Nieuwe Stroom Leeuwarden

Stedelijk wonen in Nieuwe Stroom in Leeuwarden

Aan de Emmakade in Leeuwarden wordt industrieel erfgoed omgetoverd tot een inspirerende plek die in het teken staat van wonen, werken en ontmoeten. Vanzelfsprekend blijven authentieke elementen zoveel mogelijk behouden. Denk daarbij aan de monumentale hal met trap. Nee, wees gerust: je kunt straks ook met de lift naar je gloednieuwe appartement.

Wat een uitzicht

Nieuwe Stroom telt straks 29 appartementen verdeeld over vijf verdiepingen. Vanuit je appartement geniet je van een prachtig uitzicht over het water van het Nieuwe Kanaal en de stedelijke skyline.

Het toekomstige woongebouw biedt keuze uit vier verschillende typen appartementen: maisonnettes, appartementen met entresol, gelijkvloerse appartementen en penthouses. Welk type past bij jou?

Appartementen voor starters

Als gezegd: Nieuwe Stroom is bedoeld voor stedelijke genieters van alle leeftijden. Het aanbod aan appartementen is daarom gevarieerd. Voor starters zijn er maisonnettes en gelijkvloerse appartementen vanaf ongeveer 50 vierkante meter. Daarnaast zijn er appartementen met entresol vanaf circa 65 vierkante meter. 

Stadsappartementen en penthouses

Sommige appartementen zijn wat groter, tot wel 100 vierkante meter, en beschikken over een extra slaapkamer die ook als thuiskantoor kan fungeren. 

Tot slot, op de vijfde verdieping, twee exclusieve penthouses van respectievelijk ongeveer 104 en 111 vierkante meter. Ze tellen elk twee zeer ruime slaapkamers en een royale living grenzend aan een privédakterras. Zie jij jezelf hier al zitten?

Zie jij jezelf al wonen in Nieuwe Stroom in Leeuwarden?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte.