70 procent verkocht, bouw start dit najaar

70 procent verkocht, bouw start dit najaar

De verkoop van appartementen in Nieuwe Stroom loopt als een speer. Inmiddels is ruim 70 procent verkocht. Het betekent dat de start van de renovatiebouw van dit gemeentelijk monument voor komend najaar kan worden aangekondigd. Naar verwachting start de bouw al in september. 

Op dit moment lopen er nog gesprekken met verschillende geïnteresseerden. Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar, waaronder ook maisonnettes. Bij een maisonnette liggen het woongedeelte en het slaapgedeelte op aparte woonlagen. Het zorgt voor een fantastische ruimtelijke ervaring. Kies je voor de maisonnette met bouwnummer 17, dan heb je bovendien de optie van aankoop van een eigen parkeerplaats.
 
Wil jij ook comfortabel en energiezuinig wonen op de kade? Meld je dan snel bij de makelaar. Misschien is één van de laatste stadsappartementen dan wel voor jou.

Verkoopevent vrijdag 31 mei 16.30 – 17.30 uur

Kom sfeer proeven en genieten van misschien wel jouw toekomstige uitzicht. Laat je informeren over de kenmerken en kwaliteiten van de nog beschikbare appartementen en maisonnettes. Mis het niet.

Locatie:
Emmakade 59
8921 AG Leeuwarden

Check of jouw duurzame stadsappartement nog beschikbaar is 

Op dit moment zijn nog enkele appartementen en maisonnettes beschikbaar. Prijzen vanaf 265.000 euro vrij op naam. Welke woning je ook kiest, je beschikt sowieso over een heerlijke gemeenschappelijke binnentuin waar je op mooie dagen zonnestralen kunt vangen. 

Is duurzaam wonen in een monument met een tweede leven echt iets voor jou? Bel dan met Makelaardij Friesland, telefoon 058 – 244 91 00
Misschien woon jij dan straks ook comfortabel en energiezuinig op slenterafstand van het bruisende centrum van Leeuwarden.

Een heerlijke binnentuin midden in Leeuwarden