Verkoopevent woensdag 17 juli – Kom sfeer proeven

Verkoopevent woensdag 17 juli – Kom sfeer proeven

Op zoek naar een duurzaam en comfortabel stadsappartement in een monumentaal pand? Aan de prachtige Emmakade in Leeuwarden zijn nog enkele stadsappartementen te koop in woongebouw Nieuwe Stroom. 

Op woensdag 17 juli tussen 16:30 en 17:30 uur organiseren is er een verkoopevent, waar je de kans krijgt om je te laten informeren over de laatste beschikbare appartementen van dit bijzondere project.

Gebouw met historie

Nieuwe Stroom is gevestigd aan de Emmakade 59. Dit historische gebouw combineert straks de charme van het verleden met het comfort en de duurzaamheid van nu. Het pand ademt geschiedenis en biedt tegelijkertijd moderne gemakken en energiezuinig wonen met een energielabel A.

Wonen op de kade

De locatie aan de Emmakade is ideaal voor wie op zoek is naar een mix van rust en stadsleven. Met het centrum van Leeuwarden op loopafstand, geniet je van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, terwijl je thuis kunt ontspannen in een serene omgeving aan het water. 

Waarom Nieuwe Stroom?

Duurzaam en energiezuinig: met een energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinig appartement, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee.

Comfort en luxe: de appartementen variëren van 63 tot 83 m² en zijn met zorg afgewerkt. Elk appartement biedt modern comfort in een historische setting.

Gemeenschappelijke binnentuin: ontmoet je buren en geniet van de groene oase in de gemeenschappelijke binnentuin, een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Betaalbaar binnenstedelijk wonen: Met prijzen variërend van € 265.000 tot 349.000 v.o.n. biedt Nieuwe Stroom betaalbare luxe in het hart van Leeuwarden.

Kopen is wonen: de bouw start al dit najaar. Je weet dus zeker dat jouw appartement gerealiseerd wordt.

Kom langs op woensdag 17 juli

Wil jij ook comfortabel en energiezuinig wonen in een monument op de kade? Kom dan op woensdag 17 juli tussen 16:30 en 17:30 uur naar het verkoopevent. Misschien is één van de laatste stadsappartementen dan wel voor jou.

Kom de unieke sfeer van Nieuwe Stroom proeven en ontdek jouw nieuwe, duurzame thuis aan de Emmakade.