Dit najaar in verkoop: 29 duurzame stadsappartementen voor stedelijke genieters

Dit najaar in verkoop: 29 duurzame stadsappartementen voor stedelijke genieters

Duurzaam wonen in een historisch jasje, met het water van het Nieuwe Kanaal aan je voeten. Dat is Nieuwe Stroom in Leeuwarden: 29 luxe stadsappartementen in verschillende soorten en maten. Voor stedelijke genieters van alle leeftijden: starters, singles, stellen en comfortzoekers. Dit najaar gaat de verkoop van start. In welk type appartement zie jij jezelf straks wonen: maisonnette, appartement met entresol of gelijkvloers appartement?

Vakantie op de kade, maar we zitten niet stil

Vakantietijd. Tijd voor ontspannen genieten van een heerlijk drankje op een terras. Of misschien wel ergens op de kade.

Ondertussen wordt hard gewerkt om de plannen voor de appartementen aan de Emmakade in Leeuwarden verder uit te werken. Daarbij gaat het om behoud van het monumentale karakter, de kwaliteit van wonen, slimme energieoplossingen en natuurlijk betaalbaarheid.

Na de zomer verwachten we de definitieve plannen te kunnen presenteren, waarna de appartementen in het najaar in verkoop gaan.

Wij wensen jou een fijne vakantietijd!

Bereid je voor en onderzoek je financiële mogelijkheden

Wat kun je nu al doen om straks bij de start verkoop goed voorbereid te zijn? Heb je op dit moment al een koopwoning, vraag dan een makelaar om een waardebepaling. Ook is het slim om te laten onderzoeken wat je bij de bank kunt lenen. Je vraagt dan om een vrijblijvende financiële check. Goed om te weten: bij de toewijzing van de appartementen hebben kandidaten met een financieringsverklaring een streepje voor.

Voor een waardebepaling van je huidige woning kun je contact opnemen met Makelaardij Friesland. De gegevens vind je onder aan deze nieuwsbrief. Natuurlijk ben je vrij in je keuze van een eventuele makelaar.